Biztonsági jelző és védőprofilok

Biztonsági jelző és védőprofilok

Védőszivacs termékcsalád

A termékcsalád alkalmazásával vigyázzon munkatársaira így megakadályozhatóak a munkahelyeken az éles, kiálló sarkok által okozott személyi és anyagi sérülések.

A profilok könnyű és öregedés ellenálló, öntapadó réteggel és egyes tipusok mágneses felülettel kerülnek forgalomba (ez alól a B és a BB típus kivétel). Beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt ajánlott.
A speciális előállítási eljárás révén ezek a profilok igen rugalmasak, a figyelmeztető jelzések színkopás ellen védettek.

Felhasználási területek: Ipar, gyártó üzemek, szállodák, kereskedelem, üzemen belüli és kívüli szállítási utaknál, akár a falaknál, átjáróknál és ajtóknál.

Alapanyag: Poliuretán hab, amely a gyártásnak köszönhetően igen rugalmas. Színe tartós, nem kopik.

Bevizsgálva tűz ellen: DIN 4102 B2

Hőmérséklettel szembeni ellenállás: -40°C -tól +100°C-ig.

Kapható többféle formában: 1-5-50 folyóméteres kiszerelésben 

KÉRJE RÉSZLETES ÁRLISTÁNKAT!

Színek:

  • alapszín: sárga-fekete
  • speciális színek: piros-fehér, fekete, fehér, fluoreszkáló

Biztonsági élvédőkkel életeket menthet!

Bizonyos esetekben egy kisebb fizikai hatás is elég ahhoz, hogy valaki életre szóló, vagy életveszélyes sérüléseket szenvedjen, ezért minden körülmények között gondoskodni kell a biztonságról. Ha Ön is tisztában van az előforduló veszélyforrásokkal, és minden eszközt bevet azért, hogy megőrizze embertársai egészségét, válassza a biztonsági élvédőket!

biztonsági élvédők, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, a különböző eszközök, berendezések és bútorok balesetmentes használatát segítik elő, ugyanis a súlyosabb sérülések jelentős részét ezek is okozhatják, de az élvédők alkalmazásával a hegyes, veszélyes sarkok kiiktathatóvá válnak. A biztonsági élvédők masszívak és strapabíróak, alkalmazásuk egyszerű, így pár órán belül balesetmentes körülményeket biztosíthat az adott területen, legyen szó ipari létesítményről, vagy akár irodahelyiségről.

biztonsági élvédők megvásárlásáért, illetve kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

36617905 - businessman with wrist pain at office