Csúszásgátló bevonat

RINIVI_antiSLIP_Floor_csuszasgatlo_bevonat_logo
Exkluzív, átlátszó csúszásgátló bevonat

RINIVI antiSLIP Floor csúszásgátló bevonatok 2 és 5m2 kiszerelésben kaphatóak, de rendelhető nagyobb kiszerelésben is.

A RINIVI antiSLIP Floor  egy kétkomponensű, vizes bázisú, poliuretán bevonat.

Felhasználási területe: lépcsők, rámpák, uszodák, teraszok, bejáratok, fürdőkádak, zuhanyzók, egészségügyi intézmények, ipari létesítmények, vízi sporteszközök, hajók stb.

RINIVI antiSLIP Floor S, L, szemcseméretekben kapható, ideális megoldás akár a magas fényű, polírozott, akryl, fa, fém, üveg, kerámia, gránit, márvány, mészkő, PVC, beton stb. burkolatok csúszásmentesítésére. 

Mivel az alap termék áttetsző így kiválóan alkalmas magas fényű polírozott márvány, gránit, kerámia és lakkozott faburkolatok csúszásmentesítésére, mert az eredeti színe és fénye teljes mértékben megmarad, ezért rendkívül igényes megjelenést biztosít.

Mondjon búcsút a csúszásgátló szalagoknak és a szőnyegeknek, mert a RINIVI antiSLIP Floor exkluzív, átlátszó csúszásgátló bevonattal kiragasztás után gazdaságosan lehet kialakítani akár 5-10cm szélességben csúszásgátló csíkokat, sokkal hosszabb élettartam, lényegesen esztétikusabb megjelenés.

RINIVI antiSLIP Floor típusai szemcseméret szerint:

  • „S” finom szemcseméret, ajánlott mezítlábas környezetben
  • „L” közepes szemcseméret, ajánlott cipős és ipari közlekedéshez

A termék jellemzői:

  • Környezetbarát poliuretán bevonat
  • Finom és közepes (S, L) szemcseméret
  • Könnyen tisztítható bármilyen szabványos takarítógéppel
  • A termék alapszíne teljesen áttetsző, de színezhető RAL szerint
  • Könnyű, rövid telepítési idő, 8h száradás után járható, teljes kikeményedés 5 nap
  • Csúszásgátlóhatás: R11-R13
  • A bevonat tartóssága akár 3 év használattól függően
  • 1 év garancia

Kiadósság pl: lépcsőlapok csúszásmentesítésére elegendő kialakítani 10 cm széles csíkokat így a 2m-es szettel 20 fm csúszásmentes bevonat készíthető.

A csúszásgátló bevonat szerepéről röviden

Legyen szó egy irodaépületről, vagy bármilyen közintézményről, belső tereiket igazán ízlésessé teszi a csillogó padló. Ez azonban egyúttal rendkívül veszélyes is, hiszen egy sima, csillogó padlófelület fokozottan csúszásveszélyes, főként őszi és téli időszakban, amikor az emberek vizes cipőkkel közlekednek az épületekben. Szerencsére ez a probléma könnyedén orvosolható, mégpedig úgy, ha csúszásgátló bevonatot alkalmaznak az intézményeken belül.

csúszásgátló bevonatok felhasználásakor az intézmények tulajdonosainak nem kell amiatt aggódniuk, hogy az ízlésesen csillogó padlófelület veszítene fényéből, ugyanis a termékek teljesen átlátszóak, vagyis csak tapadást biztosítanak, más módosítást nem hajtanak végre megszáradásuk után. A csúszásgátló bevonatot rendkívül egyszerű alkalmazni, semmilyen speciális technikára nincsen szükség hozzá, ennek köszönhetően bárki percek alatt felviheti a padlófelületekre.

Gondoljon a biztonságra, előzze meg a baleseteket! Szerezze be választékunkból a csúszásgátló bevonatot, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

csúszásgátló bevonat