Cégünk családi vállalkozásként 2006 óta foglalkozik csúszásmentesítési technológiák, akadály és padlójelölő termékek forgalmazásával és kivitelezésével. Gyakorlatilag minden típusú járófelülethez rendelkezünk megfelelő technológiával és szaktudással a balesetek megelőzésére, az lehet fém, fa, üveg, PVC, kerámia, gránit, márvány, műanyag, ipari padló stb.

Burkolatok csúszásmentesítésére többféle eljárást alkalmazunk, vannak az import termékeink, GRIT csúszásgátló padlólemezek, GRP csúszásmentes rácsok, csúszásgátló szalagok, uszodai szőnyegek, csúszásmentes padló és jelölő festékek, szivacs biztonsági védőprofilok és a saját fejlesztésű termékeink, az antiSLIP kémiai csúszásgátló rendszerünk, amit olyan hidegburkolatokhoz ajánlunk, amelyek elsősorban  vizesen csúsznak.

Szárazon és vizesen balesetveszélyes területekre a RINIVI antiSlip Floor exkluzív csúszásgátló bevonataink jelentenek biztos megoldást a csúszós burkolatokra, ezt a termékünket lehet alkalmazni pl. fa, rozsdamentes fém, üveg, akril, polírozott magas fényű padlóburkolatokhoz is.

Minden termékünk világszínvonalú, ez azért is fontos, mert mint munkáltató, üzemeltető, tulajdonos egy esetlegesen bekövetkező elcsúszásos balesetnél igazolni tudja, hogy olyan technológiát, terméket alkalmaz, mely mindenben megfelel a legszigorúbb hazai és nemzetközi előírásoknak.

Rendelkezünk FSC2000 Print felületi súrlódási ellenállást mérő hordozható készülékkel, ami a járófelületre helyezve a lábak mozgását szimulálja és így pontosan behatárolhatóak a problémás felületek.

Az összes termékünk kivitelezését „házilag” is el tudják végezni így munkadíjat is meg tudnak takarítani.

Napjainkra elértük, hogy ebben az iparágban úgy árban és technológiában az ország piacvezetői lettünk.

Ne késlekedjen, jelezze felénk, hogy milyen jellegű balesetveszélyes burkolataik vannak (mert valószínűleg sajnos vannak) és segítünk közösen a legjobb megoldást kiválasztani, hogy elkerüljék az elcsúszásból eredő problémákat.