Csúszásgátló és jelölő szalagok

Csúszásgátló és jelölő szalagok


Csúszásgátló szalag általános felhasználásra

Érdes, csiszolószerű anyag, erős és tartós polimerrel rögzítve egy stabil műanyag hordozófelülethez, mely hatékony csúszásmentes felületet biztosít.
Alkalmazás: intenzív gyalogos- vagy járműforgalomnak kitett csúszós felületekre (pl. folyosók, gyártócsarnokok, raktárhelyiségek, rámpák, lépcsőházak, létrák, gépek padlólemezei stb.)
Extra csúszásgátló szalag erős, érdes, csiszolószerű anyag, nem tömődik el ha sár vagy olaj kerül a felületre.
Alkalmazás: olyan területekre, ahol az erőteljes igénybevétel és szennyeződés ellenére, jó hosszan tartó csúszás elleni védelemre van szükség (mezőgazdaság, útépítés, teherautókon)
Kaphatóak szabvány méretben 25 mm, 50 mm széles, és 18.3 m-es tekercsekben, fekete, fehér, sárga. piros, kék, zöld, szürke, átlátszó és foszforeszkáló színekben.  


Felületre alakítható csúszásgátló szalag

Érdes, csiszolószerű anyag, erős és tartós polimerrel rögzítve egy alumíniumból készült hordozófelülethez.
Alkalmazás: Illeszkedik az egyenetlen és tagolt felületekhez.
Szorosan hozzásimul a padlóburkoló alapjául szolgáló kontúros felülethez.
Egyenetlen, görbe, ferde és tagolatlan felületekhez ajánljuk.
Színei: fekete, sárga, sárga/fekete

Veszélyt jelző szalagok

– Egyaránt használható kül- és bel téren
– Jól látható
– Használható biztonsági jelzésként
– Menekülési útvonaljelzésekként
– Könnyen lehet formára alakítani
– Foszforeszkáló változatban is kapható

Gumiszerű csúszásgátló szalag nedves felületre

Közepesen barázdált csúszásmentes felület műanyag granulátum bevonattal.
Puha, kényelmes, higiénikus, csúszásmentes borítófelület.
Alkalmazás: ideális megoldás mezítlábas közlekedést szolgáló, valamint nedves területekre: pl. hajókhoz és vízi sporteszközökhöz.
Kapható: fekete alapszínben, rendelhető fehér, szürke, átlátszó, sárga, bézs színekben is, 25mm, 50mm,100mm széles és 18m-es tekercsben.

Ipari jelölőszalagok

Az ipari jelölőszalagok anyaga gumival bevont PVC.
Használhatók:
– átjárók jelölése gyárakban és raktárakban
– veszélyes vagy tilos helyek jelölése
– a biztonsági berendezések elhelyezésének jelölése
– kiálló anyagok védelmi jelölése
– felületek takarása festés vagy megmunkálás céljából
– szerszámok vagy raktározási rendszerek színes jelölése
– dekoratív jelölések
– tornatermek jelölése
A tekercs mérete: szélessége 50mm, hosszúsága 33fm
A jelölő szalag színei: piros, fekete, fehér, piros/fehér,sárga, sárga/fekete, zöld

ÚJ TERMÉKÜNK! A Rugalmas csúszásgátló szalagok!

Lépcső csúszásgátlóval biztonságosabbá teheti az emeletek közti közlekedést!

A lépcsők minden emeletes épületben megtalálhatóak. Segítenek a függőleges távolságokat áthidalni és a közlekedést megkönnyíteni. Az alapanyaguk sokféle lehet, de hiába olyan sokoldalúak, minden elvárásnak nem tudnak megfelelni. Gyakran megesik például, hogy egy lépcső felülete csúszós és a lépcsőfokok nem nyújtanak ideális felületet a biztonságos közlekedéshez.

A lépcső csúszásgátlókat pontosan az ilyen problémák kiküszöbölésére találták ki. Ha Ön is azt tapasztalja, hogy a lépcsőkön nem tud biztonságosan, stabilan végigmenni vagy esetleg már történt baleset a csúszósság miatt, akkor haladéktalanul szerezzen be lépcső csúszásgátlót!

Hol talál ilyen termékeket? Webáruházunkban többféle lépcső csúszásgátlót is kínálunk, méghozzá kedvező áron. Csúszásgátló szalagokat, rugalmas lépcső élvédőt, rugalmas csúszásgátló szalagokat vagy GRPGRIT lemezeket széles választékban forgalmazunk lépcső csúszásgátlóként.

Lépjen velünk kapcsolatba és rendeljen belőlük a biztonságos közlekedés érdekében!

Csuszasgatlo-es-jelolo-szalagok-kategoria-kep1-600w

Csúszásgátló szalag, a kézenfekvő megoldás!

Egyetlen rossz mozdulat elég ahhoz, hogy gipszben kössünk ki, és fölösleges fájdalmat, kellemetlenséget okozzunk magunknak. Nem is kell különösebben ügyetlennek lenni ahhoz, hogy valaki elessen, ha mindez csúszós felületen történik. A csúszós csempe a fürdőben, a sikamlós járólap a folyosón vagy a veszélyes kövezet a lépcsőn mind olyan rizikófaktor, amit kis változtatással könnyedén megszüntethetünk.

Nézzen körül webáruházunkban bizalommal, és rendeljen csúszásgátló szalagjainkból! Miért érdemes csúszásgátló szalagokkal próbálkozni a balesetveszély kiküszöbölése érdekében? A csúszásgátló szalagokat egy mozdulattal felragaszthatjuk a kritikus felületekre, nem kell burkolatot cserélni, szőnyeget vásárolni sem. A különféle felületű szalagokon lépdelve már nem kell csúszós padlótól, lépcsőtől tartani. A csúszásgátló szalag kedvező árú, hatékony megoldás, ideális otthonokba, közintézményekbe, mindenhová, ahol problémát okoz a csúszkálás.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken és ismerje meg termékeinket!

Csuszasgatlo-es-jelolo-szalagok-kategoria-kep1-600w

Csúszásmentesítés uszodákban

csúszásmentesítés mindenhol fontos, ám van, ahol kiemelt figyelmet kell rá fordítani. Az egyike ezeknek a helyszíneknek az uszodai környezet. Az uszodában, medencék környékén az elcsúszásos balesetek a leggyakoribbak. Sajnos egy egyszerű elcsúszásból is keletkezhet komoly sérülés, pláne, ha idősebb, törékenyebb ember esik el. Ennek megelőzéséről az üzemeltetőnek kell gondoskodnia.

Az uszodák csúszásmentesítéséhez többféle megoldás áll rendelkezésre. A legjobb antibakteriális csúszásgátló szőnyegeket alkalmazni, melyeket megfelelően elhelyezve sok balesetet megelőzhetünk. Érdemes a medencék széléhez, lépcsőkre, illetve minden olyan helyre telepíteni, ahol a padló jellemzően vizes lehet. Fokozott figyelmet kell fordítani a medencébe vezető lépcsőre, melynek csúszásmentesítéséhez gumis csúszásgátló szalagot ajánlunk.

csúszásmentesítés szakszerű megoldásához keressen minket bizalommal, nagy választékkal és kedvező árakkal állunk rendelkezésére! Ha tanácsra van szüksége, bátran kérdezze kollégáinkat megadott elérhetőségeinken!

Csuszasgatlo-es-jelolo-szalagok-kategoria-kep2-600w

Hol érdemes használni a csúszásgátló szalagokat?

Elcsúszás ellen nem csupán lehet, de kell is védekezni, mert ez mindenkinek az érdeke. A csúszásmentesített felületek biztosítják az arra járók épségét, ezzel párhuzamosan pedig védik a munkáltatók, illetve a tulajdonosok érdekeit. Minél több a megfelelően kihelyezett csúszásgátló eszköz, annál kevesebb a gond, a baleset, a bírság, a jogi per.

A csúszásgátló szalagok megfizethető, könnyen kezelhető és biztos védelmet nyújtanak az elcsúszás ellen. Hol lehet, és hol kell ilyen csúszásgátló szalagokat használni? Egyrészt nélkülözhetetlen a jelenlétük az olyan munkahelyen, ahol a felület síkos, nedves, illetve fokozott mértékben használják azt. Ilyen a gyárak, üzemek, csarnokok, raktárak padlózata, lépcsői. Az épületeken túl szükség lehet csúszásgátló szalagokra berendezések, járművek felületén, ahol a szabadtéren végzett munka, vagy a nagy méretek miatt a gépek használata rizikós. Traktorok, mezőgazdasági, erdészeti gépek, teherautók stb. Végül a szabadidős tevékenységekhez kapcsolódóan a vizes felületek, illetve vízen működtetett járművek is igénylik a csúszásgátló szalagok elhelyezését: fürdők, kikötők, stégek, hajók, sporteszközök.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen csúszásgátló termékeinkből! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Csuszasgatlo-es-jelolo-szalagok-kategoria-kep2-600w

Csúszásgátló szalag a lépcsőre? – Életet menthet vele!

Számtalan intézményben fellelhetőek a különböző lépcsők, ami nem véletlen, ugyanis rendkívül praktikusak, ugyanakkor veszélyesek is, főként a csúszósabb felületűek. Szerencsére könnyen biztonságossá lehet tenni őket, mégpedig úgy, ha a lépcsőkre csúszásgátló szalagokat helyeznek!

A csúszásgátló szalagokról nem túlzás kijelenteni, hogy életet menthetnek. Egy lépcsőn történő elcsúszásból rendkívül súlyos baleset is bekövetkezhet, ami maradandó, vagy végzetes sérülést is okozhat, hiszen ha valaki legurul egy lépcsőn, akár a nyakát is törheti, ami minden esetben halált jelent. Ilyen helyzetben biztosan az adott épület tulajdonosát vonják felelősségre, ugyanis kötelessége gondoskodni a lépcsők biztonságos használatáról. Mindezt nem szabad megkockáztatni, így, ha Önt érinti ez a hiányosság, mihamarabb lássa el a lépcsőket csúszásgátló szalagokkal!

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a csúszásgátló szalagokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Csuszasgatlo-es-jelolo-szalagok-kategoria-kep2-600w