csúszásgátló bevonat használatával teljesen csúszás biztossá teheti az otthonát! A csúszós felületek a leggyakoribb okai közé tartoznak a háztartási baleseteknek. Gondoljon csak bele, hogy hányszor veszítette el az egyensúlyát a nedves fürdőszoba kövön vagy esett majdnem hanyatt a lépcsőn lefelé menet! A megoldás egyszerű és hatékony egyben! Használjon csúszásgátló bevonatot, amit a Rinivi AntiSlip Floor csúszásgátló bevonat segítségével tud felvinni azokra a helyekre, amiket nem érez biztonságosnak!

A Rinivi AntiSlip Floor csúszásgátló bevonatot nem kell rendszeresen alkalmazni, mert három évig is képes kitartani. A baktériumokat is el tudja tüntetni a segítségével és gond nélkül, egyedül is fel tudja vinni padlóra, lépcsőre, teraszra, de szanitereket is be tud vonni vele.

A Rinivi AntiSlip Floor csúszásgátló bevonat megkönnyíti a hétköznapokat, élhetőbbé teszi az otthonát, még nagyobb biztonságot nyújt, mint, amit korábban tapasztalt. Keressen minket bizalommal, ha úgy gondolja, hogy ez az, amit keresett!