Csúszásgátló bevonattal biztonságossá tehetőek a nagyobb felületek is, így például alkalmazhatjuk őket ipari épületek, csarnokok csúszásmentesítésére.

A bekövetkező baleseteknek nagy százalékát elcsúszás okozza. Ez azért különösen szomorú, mert ezek általában megelőzhetőek lennének, ugyanis ma már nagyon sokféle, hatékony csúszásgátló bevonat és eszköz áll rendelkezésünkre.

Természetesen fontos, hogy pontosan milyen felületet szeretnénk csúszásmentessé varázsolni, hiszen más megoldásra van szükség például egy medencében, egy lépcsőn és megint másra egy ipari épületben vagy csarnokban. Cégünknél azonban minden területre megtalálható az ideális megoldást. Az általunk kínált csúszásmentesítő bevonatok használhatók ipari területen, otthon, a fürdőszobában, de kifogástalan megoldást tudunk biztosítani a legkülönbözőbb felületekre.

Amennyiben szeretne többet tudni a csúszásgátló bevonatokról, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen adunk bővebb felvilágosítást!  Előzze meg a baleseteket modern módszerekkel!