Csúszásgátló szőnyegekkel a balesetek megelőzhetőek. A vizes, csúszós felületeket borítsa speciális szőnyeggel a vendégek biztonsága érdekében!

A kifröccsenő víz, a lecsapódó pára állandó jelenség az olyan, vendégek látogatta létesítményekben, mint amilyenek a gyógyfürdők, uszodák, szaunák. A vendégtérben és az öltözőkben is figyelmet kell fordítani arra, hogy a csúszásmentesítés megoldott legyen. A padló feltörlése nem kivitelezhető egész nap és a vendégeket is akadályozza a szolgáltatások zavartalan kihasználásában. Gondoskodjon a hatékony és vendégbarát csúszásmentesítésről a csúszásgátló szőnyegek használatával!

csúszásgátló szőnyegekből jelenleg három fajta található az áruházunkban. Ezek a Laguna, az OTTI és az Ultima. A csúszásgátló szőnyegek alapanyaga speciális, mert antibakteriális hatással bír, ami azt jelenti, hogy meggátolja a baktériumok, gombák, penész kialakulását, ami pedig nedves, vizes környezetben borítékolható. A szőnyegek mindegyike puha anyagú, így akár mezítláb is lehet rajtuk közlekedni, kellemes járás esik a felületükön, miközben az elcsúszást és az egyéb baleseteket is megelőzik. Nagyon vizes környezetbe keres csúszásgátló terméket? A csúszásgátló szőnyegekből válasszon olyat, ami a kivitelezésének köszönhetően megakadályozza, hogy a víz tócsába gyűljön alatta! A szőnyeg alján vízelterelő gondoskodik a szőnyegre került vízről.

A csúszásgátló szőnyeg minden változatában könnyen telepíthető, a kívánt méretre növelhető a kiterjedése. Ugyanilyen egyszerűen lehet eltávolítani is a modulos szerkezetű vagy tekercsekben kapható csúszásgátló szőnyegeket. A tisztán tartásuk nem igényel speciális eljárást, hosszú élettartamuk Uv álló anyaguk megbízható kiegészítővé teszi őket.

A termék kínálatunkban összesen három, különböző típusú csúszásgátló szőnyeg elérhető. Ezek a szőnyegek megbízható védelmet jelentenek a csúszós felületekkel szemben. A szőnyegek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mindegyik biztonságos, könnyen kezelhető és kellemes tapintású modell. Ha felkeltette a figyelmét a termékeink közül valamelyik, kérjen tőlünk tájékoztatást az elérhetőségeink egyikén!