járórácsok számos munkaterületen teszik biztonságossá a közlekedést, és előzik meg a súlyos baleseteket.

Az iparban, illetve más területeken is szükség van a biztonság megteremtésére, amit számos módon lehet elősegíteni; az egyik a járórácsok alkalmazása. Nem csak a hideg, csapadékos időben válhat csúszóssá a lépcső, a járda, vagy a munkaterület, hanem számos más ok miatt is veszélyes lehet a közlekedés, ha folyékony anyagokkal dolgoznak.

Egyszerűen lehetséges megteremteni a biztonságos közlekedés feltételeit: GRP járórácsok elhelyezésével. A szilárdságnak, a kémiai ellenálló képességnek, a nagy teherbírásnak, a hőállóságnak és a könnyű összeszerelhetőségnek köszönhetően a GRP járórácsok egyre szélesebb körben terjednek el, és napjainkban már szinte mindenhol megtalálhatóak, ahol veszélyes lehet a közlekedés a csúszós felületek okán.

A lépcsők, a pódiumok, a csatornafedők, a vízelvezető aknák, a gyalogoshidak, sőt, a konyhai összefolyók esetében is érdemes a közlekedést GRP járórácsokkal biztonságossá tenni. Az üvegszálas megerősítéssel készülő, műanyag járórácsok telepítéséhez nincs szükség szaktudásra, bárki könnyen és gyorsan elvégezheti a feladatot.

Cégünk kínálatában természetesen a GRP járórácsok is megtalálhatóak, méghozzá többféle vastagságban, kétféle színben és akár egyedi méretekben is. Amennyiben Ön is fontosnak tartja a munkavállalók biztonságának megteremtését és a munkavédelmi szabályok maximális betartását, szerezze be kínálatunkból a GRP járórácsokat! Termékeink szavatolják a csúszásmentességet, legyen szó bármilyen felületről, emellett tartósak, az áruk pedig kifejezetten kedvező, ezért, ha tőlünk vásárol, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését – és munkavállalói sem!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a járórácsok iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!