GRP Járórács

31 660 Ft39 435 Ft

A GRP járórács ipari igényekhez fejlesztett, burkolat.

Ha szakemberre bízná, akkor rendelje meg tőlünk a csúszásmentesítés elvégzését!

 

Ajánlatkérés itt!


Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A GRP járórács ipari igényekhez fejlesztett, burkolat.

Padozatra, vízgyűjtő és vízelvezető csatornákra, árkokra, állványzatra, lépcsőre lehet csúszásmentes és folyadékelvezető burkolatként telepíteni.

A termékcsalád költséghatékony, alacsony karbantartást kínál a rozsdamentes vagy horganyzott acél termékekre akár új építésű, akár felújítás alatt álló projekteknél. A különböző színben és bevonattal is kapható öntött üvegszálas műanyag rácsok a könnyű súly, a rendkívüli ellenállóképesség és tartósság minden előnyét biztosítják, továbbá nem rozsdásodnak, nem igényelnek karbantartást és minimum 25 éves élettartamot kínálnak. A rácsok különböző poliészter gyantából öntés útján készülnek; a gyanta típusa a kívánt felhasználástól függően választható az egyedi, ipari alkalmazáshoz.

Felhasználási területek:

 • Ipari felhasználáshoz csúszós, nyirkos munkaterületen, ahol ipari emulziók, savak, lúgok, ásványi olajak vagy zsírok szennyezik a padozatot,
  – erjesztéssel készülő termékek gyártása esetén,
  – illetve megmunkálás során nagy hulladékképződéssel / folyadék felhasználással járó munkafolyamatokhoz
 • Közösségi felhasználásra
  – utcai árkok, aknák fedése, gyalogos hidak borítása, csatornafedők
 • Otthoni felhasználás
  – vizes helyiségek összefolyói

Raktárról azonnal elérhető a 30, 38 és 50 mm vastag 38 x 38 mm rácsosztású, szürke színű, Typ. O (Ortoftálsav), GRP csúszásmentes járórács.

A TÁBLA MÉRETE: 1220 x 3660 mm, egész tábla vásárlása esetén kérje kedvezményes ajánlatunkat

GRP járórács: ne csússzon el!

GRP járórács: ne csússzon el!Csúszik, síkos, vizes, veszélyes; egy munkahelyen nem engedhetjük meg az ilyen jellemzőkkel bíró felületeket. Egyértelműen tenni kell ellene, de hogyan?

Olyan területekre, ahol nyirkos levegő okozta páralecsapódás teszi csúszóssá a felületeket, GRP járórácsot ajánlunk. A GRP járórács a megoldás továbbá, ha a munkahelyen rendszeresen különféle, kifröccsenő folyadékok veszélyeztetik a biztonságos közlekedést.

Egy GRP járórács lefektetésével egy csapásra megváltozik a helyzet, nem kell többé óvatosan lépegetni, a fal mellett araszolni, vagy az egyensúlyunkat vesztve csúszkálni, a padló teljesen biztonságossá válik. Az öntött, üvegszálas műanyag rácsok strapabíróak, megbízhatóak és egyszerűen eltávolíthatóak, ha már nincs rájuk szükség.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendeljen GRP járórácsot!

További információk

Vastagság

25 mm, 30 mm, 38 mm, 50 mm

szín

sárga, szürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GRP Járórács” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük