Útvonal-, illetve közlekedési jelzésekre nem csupán a közutakon van szükség; egy gyár, vagy raktár biztonságához is elengedhetetlen az üzemi padlójelölés!

A padlójelölés számos helyen segíthet a közlekedésben és a tájékozódásban: egy parkolóház, egy üzlet, vagy épp egy bevásárlóközpont szinte elképzelhetetlen valamilyen, a padlóra festett – vagy épp ragasztott jelzés nélkül. Ám a padlójelölés feladata nem csak ez lehet; a biztonság szintjét is növelheti, ha jól láthatóan ki vannak jelölve azok a területek, amelyeken belül balesetveszélyes lenne tartózkodni.

Az ipari területek egyértelmű kijelölése, a megfelelő haladási irány jelzése, a padló csúszásmentesítése, valamint a veszélyes élek élvédővel való ellátása egyaránt elengedhetetlen a biztonságos munkavégzés szempontjából. A padlójelölés nem mindig lényeges, de akadnak olyan helyzetek, amikor csak így lehet megoldani a munkavállalók biztonságának kérdését, hiszen csak abban az esetben lehet a munka hatékony és szakszerű, ha a munkakörnyezet ehhez minden tekintetben alkalmazkodik. Éppen emiatt van kiemelt szerepe az egyes területek elkülönítésére alkalmas jelöléseknek, illetve az útvonalak jelzéseinek, amire az üzemi padlójelölés a legalkalmasabb módszer.

Cégünk vállalja üzemi padlójelölések kialakítását festett és öntapadós kivitelben, kül- és beltéren egyaránt, így Ön egyszerűen gondoskodhat a biztonságról és a különböző zónák jelöléséről, de az üzemi padlójelölésre alkalmas anyagokon kívül más megoldásokat is kínálunk, amelyekkel könnyen kialakíthatja a biztonságos munkakörnyezetet.

Az általunk is felhasznált, üzemi padlójelölésre alkalmas, speciális festékek olyan bevonatot képeznek, ami ellenáll a különféle mechanikai és kémiai behatásoknak, azaz mind a gyalogos, mind a járművel történő közlekedést képesek hosszú ideig kopás nélkül elviselni, és sem a víz, sem a vegyi anyagok, sem az UV-sugárzás nem árt nekik.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne az üzemi padlójelöléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!