Szeretné fokozni a munkaterület biztonságát? Érdemes gondolni a GRP járórácsra, amellyel a csúszós területeken lehet csökkenteni a balesetek kockázatát!

GRP Járórács

Biztonságos munkakörülmények, amik a dolgozók, munkáltatók érdekeit szolgálják

A különböző munkahelyeken számos veszélyforrással lehet találkozni, elég csak az éles szerszámokra, berendezésekre vagy pedig a vegyszerekre gondolni. A munkáltatóknak mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a dolgozók a lehető legkevesebb kockázatnak legyenek kitéve a területen. Ezt a munkavédelmi törvénykönyv is kimondja, miszerint a munkáltatónak kötelessége megteremtenie a balesetmentes munkavégzés feltételeit.

Nem csupán azért tanácsos foglalkozni ezzel, hogy a vezetőség elkerülje a súlyos büntetéseket. Jobban végig gondolva egy baleset komoly hátrányt is okozhat a működést illetően. Több hétre is munkaképtelenné válhatnak a sérült dolgozók, gyakran pedig nincs, aki helyettük is elvégezze a feladatokat. Ha mégis sikerül megosztani a meglévő személyek között a teendőket, a munkáltató biztos lehet abban, hogy a minőség rovására fog menni a terhelés. Igen kellemetlen, ha például az állandó ügyfelek hirtelen azzal szembesülnek, hogy nem ugyanazt a színvonalat kapják, mint amilyet megszoktak.

Magának a veszélyforrásoknak a kerülgetése, kezelése is hátráltatja a hatékony munkavégzést. Ha a dolgozóknak folyamatosan azzal kell foglalkozniuk, hogy kerülgessenek egy csúszós területet, ezáltal megnő a munkavégzés ideje is. Így nehéz tartani azt a feszes tempót, ami elengedhetetlen a teljesítéshez.

Műanyag járórács

Az elcsúszásos balesetek elkerüléséért Ön is tud tenni!

A csúszásmentesítés az egyik legfontosabb tényező a balesetmentes környezet megteremtéséhez. Vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ehhez bonyolult, hosszadalmas munkálatokra van szükség, azonban a GRP járórácsoknak köszönhetően ezt el lehet felejteni.

A műanyag járórácsokkal egyre több területen lehet találkozni, nem véletlenül, hiszen az egyik leghatékonyabb alternatívát kínálják az elcsúszásból eredő balesetek megakadályozásához. Folyadékelvezető burkolatként képesek csökkenteni a kockázatokat, rengeteg számít az, ha beépítésre kerülnek. Nagy előnyük, hogy könnyű őket telepíteni, a GRP járórácsok felhasználhatók vízelvezetők, lépcsők, padozatok, vízgyűjtők csúszásmentesítéséhez is.

A műanyag járórács ellenálló anyagokból kerül legyártásra. A fémből készült típusokkal ellentétben itt nem kell tartani a korrózió, egyéb káros hatások miatt, a műanyag elemek masszívak, strapabírók, minimum 25 évig lehet rájuk számítani. Karbantartást sem igényelnek, ezzel pedig időt, energiát lehet megspórolni. A zsúfolt munkanapokon nincs is igazán kapacitás ilyen dolgokkal foglalkozni, a GRP járórács ebből a szempontból is ideális választás.

Grp rács ár

GRP rács árak, amik elég hamar megtérülnek

Érdemes a GRP rács árakra befektetésként is tekinteni, amik hosszú távon biztosan megtérülnek. Ha már nagy mértékben lehet csökkenteni a baleseteket általuk, ezzel a vállalkozók csak nyerhetnek. Kevesebb dolgozó eshet ki a munkából, így pedig nem jelenthet gondot teljesíteni, rövid időn belül elvégezni a feladatokat.

Mivel a vezetőség foglalkozik a balesetmegelőzéssel, azokat a pénzbüntetéseket is meg lehet gátolni, amik anyagi hátrányokat okoznának.

Gondoljon Ön is a GRP járórácsokra, amelyek mindenki érdekeit szolgálják! Garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk kínált megoldással. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.